Våra solarier

Vi är ensamma i Falun om både Prestige 1400 och Ultra Sun I8 Ståsolarie som är de allra bästa. solarierna

Hos oss finns tre solarier från tyska Ergoline, ett är Prestige 1400 som är det absolut senaste och det ”värsta” i Ergolines sortiment. Vi är ensamma i Dalarna om att ha ett sådant , sedan har vi två stycken Excellence 800 och dessa är snäppet under Prestige 1400.

Ergoline Prestige 1400 är en av de mest eftertraktade solarierna på marknaden idag. Med sin innovativa teknik och användarvänliga gränssnitt är det enkelt att få en jämn och naturlig solbränna. Solariet har också en kraftfull kylning som gör att du kan njuta av en bekväm solupplevelse. Dessutom är det miljövänligt och energieffektivt.

Ergoline Excellence 800 tar solningsupplevelsen till en ny nivå av lyx och komfort! Med avancerad teknologi och elegant design erbjuder detta solariet en perfekt kombination av effektivitet och avslappning. Sängens ergonomi och kraftfulla lampor ger inte bara en vacker solbränna utan också en skön stund av välbefinnande. Upplev solningens excellence med Ergoline Excellence 800 – där varje session blir en njutning för både kropp och själ.

Ultra Sun I8 ståsolarie låter dig dyka in i en solig värld av välbefinnande med Ultra Sun I8 ståsolariet! Denna imponerande solningsenhet kombinerar effektivitet och komfort på ett fantastiskt sätt. Ståsolarie-designen ger dig friheten att njuta av solen medan den kraftfulla teknologin ger en jämn och vacker bränna.

Ultra Sun I8 har inte bara stil och prestanda utan är också utformad för att ge en bekväm och avkopplande upplevelse. Det intuitiva kontrollsystemet och den justerbara ventilationen ger en personlig solsession varje gång.

Låt solen omfamna dig och låt Ultra Sun I8 föra solens värmande strålar närmare än någonsin. Upplev den ultimata ståsolarien – din biljett till en soligare dag, varje dag!